Yritysosoiterekisterit

Yritysosoiterekisterit email-markkinointiin

Kauttamme voi ostaa yritysten tietoja vain yritysten välistä email-markkinointia varten. Tietokannoissamme on lähes kaikkien suomalaisten yritysten tiedot. Rekisteriemme tarkoitus on tarjota edullinen ja tehokas markkinointimahdollisuus kaiken kokoisille suomalaisille yrityksille, jotka haluavat viestiä tuotteistaan tai palveluistaan muille yrityksille.

Yritysten tiedot on kerätty julkisista rekistereistä ja avoimista tietolähteistä. Tietoja päivitetään jatkuvasti ja tarkistetaan vertailemalla niitä eri tietolähteistä.
Rekisteristämme on helppo rajata sopiva kohderyhmä markkinointiviestinnälle useiden eri tekijöiden avulla. Näitä voi olla esimerkiksi yrityksen koko, sijainti, liikevaihto, toimiala, tms.
Emme hallinnoi rekisterissämme lainkaan henkilötietoja edes yrityspäättäjien tasolla. Koko rekisterimme on 25.5.2018 voimaan tulleen GDPR asetuksen mukainen.

Emme myy osoitteistoja luovuttamalla niitä asiakkaamme haltuun. Raportoimme asiakkaalle kontaktoidut yritykset ja kampanjan tulokset yrityksen nimitasolla. Näin voimme varmistaa, että osoitetietoja käytetään vastuullisesti ja yrityksille kohdistetaan vain lainmukaista ja hyvän markkinointitavan mukaista B-to-B -markkinointia. Yhdessä asiakkaamme kanssa valittu kohdeosoitteisto sisältyy kampanjapaketin hintaan.

Miten voit hyötyä osoiterekisteristämme

Ota yhteyttä meihin ja kerro millainen markkinointihanke kiinnostaa. Me haemme sopivan kohderyhmän tietokannoistamme.
Kun kohderyhmä ja markkinointitavoite on selvillä suunnittelemme tyylikkään yritysilmeen mukaisen mainoskirjeen ja hoidamme sen postituksen valitulle kohderyhmälle. Asiakkaamme tarvitsee vain tietää mitä haluaa markkinoinnilla saavuttaa – me hoidamme kaiken yhtenä kertakampanjana edulliseen hintaan.
Katso MeiliMarkkinointi Email-markkinointi »

Kun haluat hankkia uusia asiakkaita nopeasti ja edullisesti – ota yhteyttä
Pekka Turunen
toimitusjohtaja
+358 400 673 970
myynti@meilimarkkinointi.fi