WordPress yrityssivustot

WordPress yrityssivustot

Yrityssivusto on keskeisin ja tärkein yrityksen viestintäväline internetissä. Instagram ja facebook ovat hyödyllisiä "lisäosia" yrityksen digitaalisessa viestinnässä, mutta lähes poikkeuksetta uusi asiakas vierailee ensimmäiseksi yrityksen internet-sivuilla. Vielä tärkeämmäksi yrityssivuston rooli kasvaa jos yritys hyödyntää sähköistä suoramarkkinointia. Onnistunutkin email-kampanja voi kaatua jos mainoskirje ohjaa huonolle laskeutumissivulle. Tehokkain viestintätapa yritysasiakkaille on se, että kohderyhmää puhuttelevan sähköisen mainoskirjeen linkit tai Call-To-Action-painike ohjaa tyylikkäälle yrityssivulle. Usein kannattaa toteuttaa email-kampanjaa varten väliaikainen laskeutumissivu, joka vahvistaa markkinointipostin lupaukset ja antaa lisää asiakasta kiinnostavaa informaatiota. Kaupat tehdään yrityssivuilla - ei sähköpostilla.

MeiliMarkkinointi toteuttaa tarvittaessa asiakkailleen responsiiviset, edulliset ja näyttävät WordPress sivustot ja voi myös huolehtia niiden ylläpidosta asiakkaan puolesta. Näin voimme taata, että jokainen markkinointikirjeemme ohjaa kävijän markkinointilupaukset lunastavalle laskeutumissivulle.

 

Mikä on WordPress

WordPress on avoimen lähdekoodin tietokantapohjainen (MySQL) sisällönhallintajärjestelmä, jonka avulla on teteutettu yli 25 prosenttia maailman web-sivuista. WordPress ohjelmistoon kehitetään uusia graafisia teemoja ja erilaisia lisäosia tuhansien ja tuhansien yritysten toimesta ympäri maailmaa. Voi hyvin sanoa, että jos et jotain haluamaasi ominaisuutta WordPressiin löydä, niin et tarvitse sitä.
WordPress on helppokäyttöinen ja jatkuvasti kehittyvä sisällönhallintajärjestelmä. Ensimmäisen sivuston tekeminen ja tarvittavan grafiikan luominen vaatii kuitenkin opettelua. Siksi MeiliMarkkinointi tarjoaa asiakkailleen helpon tavan astua WordPress-maailmaan ja toimittaa nopeasti valmiin sivuston. Sivuston ylläpitäminen ei vaadi koodiosaamista.

Tämäkin sivusto on toteutettu WordPressin avulla.

 

 

 

 

 

Yhdessä tehokkaan email-markkinoinnin kanssa näyttävä yrityssivusto mahdollistaa aivan uuden tehotason yrityksesi markkinointiin

Jos haluat nopeasti ja edullisesti näyttävät yrityssivut, jotka toimivat myös puhelimissa ja padeissa - ota yhteyttä.

Pekka Turunen
toimitusjohtaja
+358 400 673 970