MeiliMarkkinointi – Suomen edullisin

MeiliMarkkinointi – maksimi tulos minimi investoinnilla

MeiliMarkkinointi tarjoaa ainoana Suomessa email-markkinointikampanjat täydellisenä palvelupakettina. Asiakkaamme ei tarvitse kuin haluta markkinoida, me hoidamme kaiken muun.

Miksi MeiliMarkkinointi on edullisin

Jos asiakas haluaa itse painia Photoshopin ja osoitelistojan kanssa on Suomessa tarjolla useita sähköistä suoramarkkinointia palveluna tarjoavia  yrityksiä. Maksamalla kynnysmaksuja ja sitoutumalla kuukausittaisiin palvelumaksuihin saa käyttöönsä email-pohjan, josta sitten voi itse rakennella kampanjakirjeitä. Kunhan käytössä on oma osoiterekisteri niin homma toimii. Hinta on tosin moninkertainen MeiliMarkkinoinnin hintoihin. Eikä osoiterekisterin ylläpitäminen ja mainosten suunnittelukaan ole ilmaista – aika on myös rahaa. Ja aika, on usein erityisesti yrittäjillä se kaikkein niukin voimavara.

Me MeiliMarkkinoilla haluamme, että yrittäjät voivat keskittyä omaan ydintekemiseensä ja jättää email-markkinoinnin meidän huoleksemme. Joudumme kyllä häiritsemään asiakasta muutamalla sähköpostilla ja puhelulla (joskus jopa nopealla palaverilla), mutta me toteutamme koko kampanjan asiakkaan puolesta. Meiltä asiakas saa ajantasaisen, osuvan yritysosoitteiston, kampanjakirjeen suunnittelun ja lähetyspalvelut  hinnalla, jolla saisi tuskin tulitikkuaskin kokoista printtimainosta lehteen. Kampanjan teknisestä ja markkinoinnillisesta onnistumisesta asiakkaamme saa raportin, josta selviää mm. mainoskirjeiden avausprosentti, laskeutumissivujen klikkaukset ja Call-to-Action painikkeen tehokkuusprosentti. Ja kaikki tiedot tietenkin sisältävät toimijan yksilöimisen; kuka avasi, kuka klikkasi ja mitä klikkasi. Voimme myös toimittaa asiakkaalle ”Hot-listaa” jostain määrätystä asiasta kiinnostuneista mainoksen vastaanottajista. Näitä kuumia vastaanottajia kannattaa usein lähestyä soittamalla mainoksen perään. Näiden seurantapuheluiden tuottoprosentti on takuuvarmasti täysin jotain muuta kuin normaalien ”kylmäsoittojen”.

Summa summarum

MeiliMarkkinointi on käytännössä asiakkailleen:

  • mainostoimisto (kampanjakirjeiden graafinen suunnittelu)
  • markkinointiasiantuntija (segmenttien valinta, tavoitteen ja viestin kirkastaminen – toteutus ja seuranta)
  • CRM-palveluntarjoaja (kontaktiosoitteet ja rekisterin jatkuva ylläpito)
  • sähköisen mainosviestinnän lähetyspalvelu

Jos haluat lisää yritysasiakkaita ja myyntiä – ota yhteyttä

MeiliMarkkinointi
Pekka Turunen toimitusjohtaja
+358 400 673 970